STARTER PACK FELT CRAFT VERSI EXCITED YANG BARU



Felt 10pcs
Keychain 10pcs
HP STraps 10pcs
BRooch 5pcs
Ribbon 3pcs (50cm each)
Set jarum, benang dan gunting
Butang 27pcs
Fiber
Tali halus
Eyes 8mm 5pcs
Eyes 10mm 5pcs
Brads 2pcs
Templates.
Percuma e-book (will be sent via email)


RM30.00


Comments

  1. Replies
    1. Salam...
      Sori lambat reply...
      Ya, yg ni sama dgn Dayah order td..
      Saya da reply, check email ya...
      Mekasih Dayah.. :>

      Delete
  2. Still ade lagi tak starter pack ni ? :)
    RM 30 siap post ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada..
      RM35 termasuk poslaju (dalam semenanjung)..:>

      Delete
  3. Replies
    1. Ada..
      Nak order, isi borang kat bawah ea.. :)

      Delete
  4. slm..ada x pemotong felt y bentuk love or pape la..y kecik2 comel?mn nk cri ye?

    ReplyDelete
  5. salam 'alaik...waaa..mcm berminat je..

    ReplyDelete
  6. salam..yang bende nie ada lagi tak??

    ReplyDelete
  7. salam;

    ada lagi tak?
    tutorial ada tunjuk kan juga camner nak buat hair clip/ hair band/ pencil case tak?

    ReplyDelete
  8. yg ni saya dah hantar mesej guna akaun ainnur syuhada ada baca tak

    ReplyDelete
  9. yg ni saya dah hantar mesej guna akaun ainnur syuhada ada baca tak

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Ada.. Jika berminat bole email ke asema84@gmail.com utk saya track order record.. ^__^

      Delete
    2. semlm sy ade isi order form tu.. blh ke? nak kena email balik semula ke?

      Delete
    3. Owh,.. ok, s0ada2...
      Saya da reply dh.. check email ya.. ;)

      Delete
  11. salam...harga post tok sarawak brpe ek??

    ReplyDelete

Post a Comment

Tinggalkan tapak kaki anda.. :D

Popular posts from this blog

Starter Pack Excited

Welcome...

PVC Sheet