Assalamualaikum...

Selamat datang ke katalog Asma-Felt-Box

Kat sini saya senaraikan kesemua craft supply yang saya ada untuk memudahkan korang cari barang-barang kraf yang diperlukan.
Korang cuma perlu klik kategori barang kat atas tu, atau kat sebelah kanan korang. 
Dan kalo nak order, cuma klik link borang kat atas, atau kat sebelah kanan lalu senaraikan barang yang menjadi idaman hatimu itu.. 
PAstu kan saya akan jumlahkan dan bagi no akaun..
Selepas pembayaran dibuat, attachkan bukti pembayaran dan saya akan poslajukan barang tersebut.
Senang kan... :>

Huhuhu...

Dan kalo nak order barang handmade, cuma email saya asema84@gmail.com
Nanti kita bincang-bincang detail order korang tu..

Mekasih dan Hepi Shopping!




Button Butterfly



Butang Bulat 4 lubang 11mm
(butang baju kemeja)
Saiz: 11mm
Harga: RM1.00/10pcs
Mixed kaler

Magnet bulat bersaiz 1.2cm
Harga: RM2.70/10pcs
RM24.00/100pcs





PVC untuk buat craft...

PVC ni lembut dan nipis...
Kalernya seperti di atas...
Ada hitam, burgundy (coklat gelap kemerahan), cream, forest (hijau gelap), moss (kaler lumut yg cantek), soft green (mcm kaler lumut jgk tp lumut bersusu.. Hahaha), navy blue, blues (biru biasa), red, peach (bukan pink), yellow dan white...

Harganya RM2.00/ sekeping
Saiz 23x25cm

Sepaket 12 kaler harganya RM22.00 (1 kaler 1 keping)
tidak termasuk pos..

Polkadot Ribbons
Grossgrain
Size: 1cm

Harga: 
RM5.00/pack
(1meter per colour: red, purple, yellow, brown. blue)


Polkadot Ribbons
Grossgrain
Size: 1cm

Harga: RM1.20/meter

Bole pilih warna ribbons : Merah, purple, kuning, biru dan koko




SEA CREATURE BUTTONS
 Sea Creature Buttons Pack:
Ada 15biji butang seperti di atas.
1 bentuk 1 biji.
Mixed kaler (kaler tak bole pilih sebab terhad.. Maaf..)
RM7.00/pack


Sea Creature Button Mini Pack A:
Pakej ni ada bentuk:
Button Ball
Button Siput
BUtton Turtle
Button Coconut Tree
Button Fish
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack


Sea Creature Button Mini Pack B:
Pakej ni ada bentuk:
Button Umbrella
Button Lobster
Button Starfish
Button Squid
Button Seal
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack




Sea Creature Button Mini Pack A:
Pakej ni ada bentuk:
Button Boat
Button Shell
Button Seahorse
Button Crab
Button Dolphin
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack

Kalo nak pilih bentuk, harganya 70sen sebiji...
Butang Bentuk Riben (Bow Buttons)

Butang bulat 4 lubang 9mm
Saiz: 9mm
Harga: RM1.80/20pcs
Mixed kaler..

Butang Bulat 4 lubang 11mm
(butang baju kemeja)
Saiz: 11mm
Harga: RM1.00/10pcs
Mixed kaler

Butang Bulat 4 lubang 15mm
Saiz: 15mm
RM1.50/10pcs
Mixed kaler

Butang Craft Bentuk Apple
Size: 8x9mm
HArga: RM1.50/10pcs
Mixed kaler

Butang Craft Bentuk Bear
Saiz: 11x20mm
Harga: RM1.50/10pcs
 Mixed kaler