Starter Pack Excited






STARTER PACK FELT VERSI EXCITED YANG  BARU

Starter Pack ni mengandungi:
Felt 10pcs


Keychain 10pcs
HP STraps 10pcs
BRooch 5pcs
Ribbon 3pcs (50cm each)
Set jarum, benang dan gunting
Butang 27pcs
Fiber
Tali halus
Eyes 8mm 5pcs
Eyes 10mm 5pcs
Brads 2pcs
Templates.

Percuma e-book

*kaler felt, hp straps, dan ribbons akan berubah2 mengikot kehadiran stok. Takleh pilih kaler..*
 




56 comments:

  1. nak yang xcited 1 set...dah try submit borang tapi x berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. Sy ada reply borang tu tadi.. Ana check ea.. :)

      Delete
  2. Salam, saya ada order riben tp ada kesilapan no tel n alamat. Tapi dah send smula form yang ke 2. TQ. - Juli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. ok2.. Naseb baek bgtau.. Mekasih ea.. :>

      Delete
  3. Replies
    1. Ada... Bulan ni pembelian akan dapat free e-book dan modul.. :>

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. Replies
    1. Ada...
      Kalo nak bole isi borang.. :>

      Delete
    2. untungnya this time pack ada e-book and modul..sangat jeles.. dah penah beli starter pack (bukan exited version. tak ada e-book/modul) so kena habiskan yang dah ada dulu baru beli y baru pulak =(

      anyway, sangat berpuas hati jual beli dengan asma langit =)

      Delete
  5. felt tu kaler akak pilih ke kita yg pilih? N masih ade ke starter pack ni? nnt akak tolong balas kat email ain. nurulfarain_01@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Salam.. ade lg ke starter pack ni? mcm mane cara bayaran ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lagi...
      Pembayarannya melalui CIMB bank...
      Lps inform jumlah dan tarikh transaksi, saya akan poskan..
      Pos dibuat setiap Isnin, Rabu dan Jumaat

      Delete
  7. kalau sye beli trus ngan awk leh x? sye duk kat tanjung lumpur jek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole... email saya kat asema84@gmail.com ya.. :>

      Delete
  8. yang harge pos tu termasuk poslaju sabah sarawak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pos ke Sabah tmmbah RM3.00, ke Sarawak tambah RM2.00 :>

      Delete
  9. Bulan ni pembelian akan dapat free e-book dan modul ke? sy baru isi order form td. Tumpang tanya, untuk buat pillow, felt mana yg sesuai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pillow saya suka guna acrylic felt...
      Tp nk best bole guna flannel atau fleece.. Dia tak berbulu dan tahan lama... Kain tu ada jual kat kedai kain.. :>

      Delete
  10. saya nak inform saya di fb https://www.facebook.com/anis.fina?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  11. Salam..tumpang tnyer..dalam starter pack excited ni felt jenis arcylic @ poly ek?tq

    ReplyDelete
  12. Salam..Saya da order dapat tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dpt.. dh reply... check email ya.. :>

      Delete
  13. salam, saya nak order tapi boleh tak saya bayar guna kaedah CIMB click?

    ReplyDelete
  14. Salam. saya nak tanya, kalau saya nak order package ni, tapi nak tambah dengan nota/cara nak buat/e-book boleh tak? tambah harga pun takpe... nak dalam 12-15 pack.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...
      Bole.. Saya akan bagi e-book dan modul percuma tapi soft copy send via email, bole...?
      Beli byk bole bg diskaun... :>

      Delete
  15. salam..kak,ada lg ke?include dgn benang x?

    ReplyDelete
  16. Salam.. Kenapa sy x boleh nak submit form.
    Sy nak order STARTER PACK VERSI EXCITED..
    ni alamat saya
    NO33,LOT 24663P,TAMAN DESA SRI TANJUNG,
    KAMPUNG TOK JEMBAL,21300 KUALA TERENGGANU,
    TERENGGANU.
    N boleh beritahu sy berapa jumlah yg perlu dibayar n macamana sy nak bank in ke akaun puan untuk pembayaran?

    boleh tlg balas dgn segera

    ReplyDelete
  17. mmm...mcm best. tgok kawan bt mcm best. nk order started pack xcited ye bleh? mcm ner ek? ad g ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada...
      Nak order boleh isi borang kat atas ni..
      Atau email asema84@gmail.com.. :)

      Delete
  18. salam.ad lg x pack versi ni??
    n boleh x pembayaran melalui maybank2u??

    ReplyDelete
  19. salam ade lagi x pack nie ? nak order

    ReplyDelete
  20. untuk taun nie ada x lagi free e-book n modul

    ReplyDelete
  21. ada lgi kew? pm hrga skli dgn pos...

    ReplyDelete
  22. Kak saya dah submit form
    totoro.sushi@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Akak, ade lagi x pack nie ? and brapa harga dia ? x jumpa description laa. apa yg include ? reply laaa .

    ReplyDelete
  24. salam.set ni available lg x?saya dah isi form tu..

    ReplyDelete
  25. harganya rm10 ke? nk jugak.tpi xreti nk byr mcm mne?

    ReplyDelete
  26. salam..ada lagi x stock ni??n berapa harga untuk 1set?

    ReplyDelete
  27. Starter pack ni ada lagi tak ?
    Berapa harga ?

    ReplyDelete
  28. Starter pack ni ada lagi tak ?
    Berapa harga ?

    ReplyDelete

Tinggalkan tapak kaki anda.. :D

LinkWithin