Starter PAck Felt Craft RM10

Salam...

Atas permintaan korang, kini saya buat Starter Pack versi budget...



Starter Pack Felt Craft versi Budget

Starter pack ni mengandungi:
1. 4 keping felt saiz 23x25cm (bole pilih kaler)
2. 5pcs keychain ring
3. 5pcs HP straps
4.6pcs butang
5. 4pcs eyes (ada 2 saiz)
6. 2pcs brads (ada dlm gambar tp gelap)
7. half meter ribbon
8. Fiber-filled
9. Tali halus (takde dlm gambar. Lupa posing)
10.. FREE E-BOOK!!!

HARGANYA CUMA RM10 
(tak termasuk pos)

Haaa.. Budget tak? Budget tak? 
Huhuhu...

Harap budget version ni membuatkan korang tersenyum lebar...
^______^

Wassalam...

12 comments:

  1. sis..inc postage brp?? ebook tu ade tutorial ea???

    email me for detail : ayzamore@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..kak, ade lgi tak budget pack nih? Serius dah lme sye tak buat, sbb sbuk ngan SPM, skrg rindu dgt nak buat..hehe...ade lgi tak? klau ade nak bli...n postage brape ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..
      Ada lagi... Postage RM6.00 (dalam semenanjung).
      Jika berminat bole order kat asema84@gmail.com

      Delete
    2. akak, dpt free e-book kan? e-book tu mcm ne ye?

      Delete
  3. salam sis..
    fiber fill tu ada jual asing2 x?brapa ye?

    ReplyDelete
  4. salam..ada lagi ke starter pack nie...skali gn pos brapa? tq

    ReplyDelete
  5. ade lagi ke utk starter pack??...

    ReplyDelete
  6. sya nk beli r.klu ada skali pos berape erk

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum.saya nak order ni,ada lagi ke?

    ReplyDelete
  8. wahh ! dah lama cari , please PM kat fb saya ! pleasee sangat2 >>>sini https://www.facebook.com/scyoFexer <<

    ReplyDelete

Tinggalkan tapak kaki anda.. :D

LinkWithin