Acrylic Felt 25 kaler


ACRYLIC FELT PACK

(25 KALER)





RM40 termasuk poslaju

harga sebelom
RM39 + RM6 (postage) = RM45.00

Harga sebelom

RM42 + RM5 (postage) = RM47.00



size = (24x25cm) x 25pcs




Black, Grey, Silver
Dark Coco, Chocolate, Dirty Coco
Cream, Peach
Dark Green, Cute Green, Moss
Dark Blue, Blue, Light Blue, Tekois (x reti eja)
Purple, Light Purple
Dark Red, Red, Striking Red
Cherry, Striking Pink, Pink, Light Pink
Striking Orange, Super Striking Orange, Orange
Yellow, Light Yellow
White

31 comments:

  1. Replies
    1. 25 kaler dh abes.. Stok baru lg 2 minggu..
      Skrg tggal 18 kaler je.. :(

      Delete
  2. yg 18 kaler ade kaler ape and hrga brpe :)

    ReplyDelete
  3. yg 18 kaler tu harge bape ek?? kale ape ade??

    ReplyDelete
  4. mana lagi tahan lasak dan tak berbulu, poly or acrylic felt?
    if beli yg poly loose,ukuran dia 23x25 ye per pcs?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poly lagii tahan lasak...
      Ukurannya 23x25cm...

      Delete
  5. kalo nak beli beberapa warna aje boleh tak?

    ReplyDelete
  6. kalo yg lembut dan gebu, sesuai untuk buat keychain..awak suggest yg acrylic ke poly? saya nak beli kat awak nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acrylic felt sesuai dan best sgt...
      Tp kebanyakan crafter suka polyester sbb mudah potong dan lmbat berbulu... Acrylic kalo tak kene cara potong n cara jaet jadi senget2 n tak cantek...

      Tp personally saya suka acrylic... :)

      Delete
    2. ok la kalo camtu sy nak beli yg acrylic lah..nanti sy order dlm form awak kat bawah ni k..tp awak jz amik yg size a4 aje or boleh beli 1 meter?

      Delete
    3. utk 1 meter hanya utk pre-rder je.. Stok saya seme dah dipotong kpd saiz A4.. Kalo pre-rder harganya RM15 semeter termasuk pos.. Minimum order 5 meter mixed kaler. 1 kaler 1 meter.. :>

      Delete
  7. salam, sume kaler masih ada lagi ke..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAlam... Tinggal 23 kaler.. Kaler ijau gelap dan coklat dah abes... :<

      Delete
  8. ok, nnt sy isi order form.. acrylic felt ni yg keras sket tu kan.. ? juz nk order kaler t'tentu je & little qty.. tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, acrylic felt ni lembut gebu mcm kain.. Yg keras tu polyster felt.. Mcm kertas senang potong... :)

      Delete
  9. masih ada lagi x arcylic felt???? ada berapa kaler?? hrga berapa termasuk dgn pos??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrg ada 15 kaler je...
      Detail kat sini ya: http://asma-felt-box.blogspot.com/2012/09/acrylic-felt-pack.html

      Delete
  10. Replies
    1. yg ni tebalnya 2mm.. Jenis lembut mcm kapas.. :>

      Delete
  11. kalu nk bli 10 kaler brpe hrga nye..?..ad x lgi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo 10pcs RM13.00
      Kaler bole pilih...

      Delete
  12. SALAM. . KAK ? NAK TANYE AD STOCK LAGI X?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih ada lg...
      Berminat, bole isi borang ya... :>

      Delete
  13. Replies
    1. Ada stok lagi... Stok baru smpai... :>

      Delete
  14. hi, sy nk order ..ade stock lg x? adzima5400@gmail.com

    ReplyDelete

Tinggalkan tapak kaki anda.. :D

LinkWithin