BORANG

NAk order? Atau nak tanye je dulu?

Sila isi borang ni dan saya akan reply ke email korang ek.. >_@

Saya nak
Status saya
Name:
Email Address:
Alamat
Poskod
No. Tepon
Pesanan dan kuantiti

Saya faham bahawa:

Borang ni akan dibalas dalam tempoh 36 jam sbb kadang2 Asma pulun menjahit atau menikmati idopnya di alam nyata

BArang dipos setiap Isnin, Rabu dan Jumaat shj melalui Poslaju

Bayaran yang dibuat harini, ordernya akan diproses esok (dan kalo esok ialah Rabu, barang terus dipos esok. Kalo esok tu Selasa, Rabu baru pos)

 

Atau bole terus email saya kat asema84@gmail.com

Mekasih tau.. ^_^


Click here to create your own form.

12 comments:

  1. no tepon Asma ap nak tepon coz barang tk smpi lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...
      Bayu order apa yer.. Bole bg email.. Sy check tracking no..

      Delete
  2. KENAPA SY SUBMIT FORM XLY NK SUMMIT?
    nak order barang ni
    cam ne..ni order brg yg sy nk order tiny button 40pcs
    button kayu bintang 10pcs
    button love kecik 20pcs
    hiasan lady bird kayu 30pcs
    starter pack rm30
    arylict felt pack
    ni alamat saya
    NO 17 JALAN S/P 14 TAMAN SRI PENGGARAM, 83000 BATU PAHAT, JOHOR
    boleh bri taw sy brapa jumlah yg perlu dibayar dan bgaimana untuk sy bank in ke akaun puan untuk pembayaran?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh.. Maaf, nnti sy check blk borang tu...
      Bole bg email.. Nnti sy hantar senarai harga dan no akaun utk tujuan pembayaran.,..

      atau bole email kat sini: asema84@gmail.com
      Senarai brg ni saya dah savekan...

      Maaf sekali lagi..

      Delete
  3. Salam, saya dah submit order form, (ingenue1706@yahoo.com) untuk acrylic felt purple (3pcs), light purple (2 pcs), turquoise (1pcs). nanti awak tlg emailkan harga dan no akaun maybank k.

    tq

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. saya nk submit form tak boleh...leh email kat saya (faz_imah840316@yahoo.com.my)
    Button Bunga-11mm RM1.50/10pcs
    Button Love-11mm RM1.50/10pcs
    Button Kayu 5 Sekawan RM1.50/10pcs

    ReplyDelete
  6. nk no telefon sebab senng nk tnya pasal order kain felt ni.....
    lagipon kat sini x bnyk yg sye phm...
    email balik kat saya syaz2910@gmail.com

    ReplyDelete
  7. STARTER PACK FELT CRAFT VERSI EXCITED YANG BARU


    Felt 10pcs
    Keychain 10pcs
    HP STraps 10pcs
    BRooch 5pcs
    Ribbon 3pcs (50cm each)
    Set jarum, benang dan gunting
    Butang 27pcs
    Fiber
    Tali halus
    Eyes 8mm 5pcs
    Eyes 10mm 5pcs
    Brads 2pcs
    Templates.
    Percuma e-book (will be sent via email)


    RM30.00 sy nk tambh ni

    ReplyDelete

Tinggalkan tapak kaki anda.. :D

LinkWithin